Så kom favoritsejren

0

Ottende løb, Kjeldsens Firmagaver, Travligaen, Liga 2, blev vundet af Victory Kåsgård (Ens Snapshot) med hestens træner Flemming Jensen i vognen.

Atter var Axel Jacobsen hurtigst ude. Denne gang med Solon, der åbnede de første 500 meter efter 11,0. Sidenhen kom Victory Kåsgård frem og overtog.

Kilometeren blev afviklet efter 13,2. 15:10-favoritten Victory Kåsgård var dog aldrig i nærheden af nederlag. Sejrede sikkert i fine 1.12,9/2000 meter auto.

Womanizer tog andenpladsen for Knud Mønster efter indvendig rejse, mens VM Viking Cup var tredje for Søren Johansson efter delvis udvendig rejse undrevejs.

»Jeg vil ikke bytte hest med nogen. Han har vist at han holder fin form. De har fine heste i stalden og der kommer nye til. En stald, der vil fremad«, mente Flemming Jensen.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Født 1980 i Hvidovre. Begyndte som freelancemedarbejder på Væddeløbsbladet i 1998, og har blandt andet leveret tekst og billeder til mediet. Sidenhen er det blevet til udarbejdelse af flere hjemmesider for trænere, stutterier mv., ligesom det også er blevet til opgaver i forbindelse med DRs trav- og galopudsendelser. Blev 1. juni 2017 tilknyttet som skribent travet.dk.