Pejnarve Yankee på god afslutning

0

Første ponyløb, Danmarksserien 6. afdeling, gav sejr til fynske Pejnarve Yankee med Victoria Melanie Fisker i vognen. Med 420 meter tillæg sad ekviapgen langt tilbage.

I fronten styrede Toogoodtobetrue/Live Lahrmer Snedker slagets gang, men i sidste sving kom angrebene i byger. Bedst gik det for Pejnarve Yankee, der strøg forbi til sejr.

Atlanta Nyholm kom også i et godt angreb på sidste langside og tog andenpladsen for Nanna Nielsen på den konto. Tredjepladsen til HS Didi Li Pom/Rasmus M. Lassen.

»Jeg kan bedre lide ponyerne end drengene«, forklarede Victoria Melanie Fisker i interviewet, inden hun kørte ud på en velfortjent æresrunde med dækken om hesten.

Del

Om skribenten

Født 1980 i Hvidovre. Begyndte som freelancemedarbejder på Væddeløbsbladet i 1998, og har blandt andet leveret tekst og billeder til mediet. Sidenhen er det blevet til udarbejdelse af flere hjemmesider for trænere, stutterier mv., ligesom det også er blevet til opgaver i forbindelse med DRs trav- og galopudsendelser. Blev 1. juni 2017 tilknyttet som skribent travet.dk.