Fokus fra udlandet også

0

En af de mest omtalte episoder i dansk travsport den seneste tid har uden sammenligning været episoden, hvor ekvipagen Balder/Sune Hansen blev diskvalificeret i sin Derbyprøve.

Den omtalte episode er blevet debatteret flittigt på de sociale medier, og mange har en holdning til den omtalte episode, hvor Travet.dk, samme dag som diskvalifikationen var i kontakt med Christine Louise Jensen omkring episoden.

Her fortalte man blandt andet:

»Balder gik et top, løb og sluttede rigtig godt af. Vi jublede som nogen åndssvage herhjemme i stuen, og selvfølgelig blev vi rigtig kede af, at han blev disket for trængning efterfølgende!

Trav er ikke bare trav, det handler om hvilken af hestene på banen, der er medejet af en dommer og det, må du gerne citere mig for fortæller en meget vred Christine Louise Jensen direkte.

Vi er helt enige om herhjemme, at det er en helt urimelig dom, og står uforstående over at Sune ikke blot for bøde som Sjunneson tidligere på dagen. Vi har haft både Sune og Jens Arne i telefonen, og de er ligesom vi rigtig kede af situationen..

Balder kvalificerede sig idag til Dansk Trav Derby på helt ærlig. vis, at han ikke kommer med, er hverken hesten eller kusken skyld, men et problem man skal lede efter længere højere oppe i rækkerne.

Den omtalte episode blev efterfølgende dagen op taget op på andre medier, og sidenhen kunne Travet.dk fremlægge en kommentar fra overdommer Kim Kabling, som fortalte, at en proces var i gang.

DTC meldte to dage efter ud om dommernes hjørne, hvor man fortalte om episoden.

I dag har det svenske medie Sulkysport.se taget episoden op. Her redegør man for hele episoden og stiller samtidig spørgsmålet om inhabilitet. Den skrivelse kan læses her.

Løbet kan ses her.

https://www.trottosport.se/2017/08/19/mina-ogon-en-sjuk-bortdomning/

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.