God dansk deltagelse i Frankrig

0

I dag er der flere danskrelaterede heste til start i Frankrig. Tor Mento, Shogun D K og Good´s Of Norway, er alle til start i det franske denne fredag.

Det er muligt at spille på flere af de danskrelaterede heste via Danske Spil, som i dag har spil til ikke mindre end 14. baner.

Tor Mento skal forsøge at forbedre sin fjerdeplads fra forleden, og igen i dag drejer det sig om monté. Marc Bæk Nielsen har god fart i sine heste for tiden, og det skal blive interessant at se Good´s Of Norway i dag.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.