Preben Sørensen med to i de svenske Derbyprøver

0

Den 23. August afvikles der Hoppe Derbyprøver i Sverige. Her er brødreparret Preben Sørensen repræsenteret med to af afkom. Den ene er Love You sønnen Niky Flax (Love You) og den anden er Nouvelle Avenue (Love You).

Det er også en stolt Preben Sørensen Travet.dk, er i kontakt med, efter at startlisterne i går eftermiddags blev offentliggjort.

»Vi har to afkom med i de svenske Derbyprøver, og det er selvfølgelig noget, vi er særdeles stolte af fortæller den hårdt satsende opdrætter.

De to Love You afkom er i træning hos Thomas K. Larsson og Johan Untersteier.

Den 4-årige Niky Flax har vundet 8 af karrierens 20 løb. Det er i år blevet til mere end 200.000 skr. præmiekroner i sæsonens 10 starter.

Nouvelle Avenue er vinder af tre af karrierens 21. løb og er vinder af 196.000 skr. i år. Det blev tidligere i år til en sejr Menhammer Hoppeløb på Bolnes. En sejr, der indbragte 100.000 skr.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.