Jydsk 4-årings Grand Prix-toer på rekreation

0

Jydsk 4-årings Grand Prix-toeren Rolf Lynghøj har forladt træner Steen Juul. Ikke på grund af trænerskifte, fortæller delejeren Michael Thomsen.

»Rolf Lynghøj har fået en skade i Griffelbenet. Han er nu på rekreation hos opdrætteren Claus Olsen«, siger Michael Thomsen.

Rolf Lynghøj var også tredje i Dansk Trav Derby til Repay Merci og Ronaldo C N.

Del

Om skribenten

Født 1959 på Frederiksberg. Begyndte som kontorelev på Klampenborg Galopbane 1. august 1979. Blev efter elevtiden tilknyttet Væddeløbsbladet, men returnerede til Klampenborg som banens første sportschef i 1987. Headhuntet til dobbeltstilling hos Berlingske Tidende og TIPS-Bladet i 1988. Fra 1991 fastansat på DR-Sporten i 13 år med dækning af navnlig OL i Sydney og VM i fodbold i Paris. Freelance fra 2004 og tilknyttet som reporter på Travet.dk siden 1. juni 2017.