Vi vil i derbyet hvis chancen byder sig

0

Steen Juul-trænede Bal Bora vandt i sidste måned Consolationsløbet til Jydsk 4-årigns Grand Prix, efter den forinden ellers havde kvalificeret sig til Jydsk 4-årings Grand Prix.

»Det bliver ikke noget Consolation på derbydagen, hvis Bal Bora i dag kvalificerer sig til derbyet«, fortæller hestens delejer Bernt Dahl. »Derbyet er noget helt særligt, så vi vil med der, såfremt muligheden foreligger«, oplyser Bernt Dahl.

Muligheden glippede for ejerholdets Takethem.

»Den var skadet under derbysæsonen«, siger Bernt Dahl, som har prøvet suset i Dansk Trav Derby.

»Med Please Perfect som var tredje med Magnus Ladegaard som træner«, siger Bernt Dahl, som har været endnu tættere på derbypokalen i galopsportens univers.

»Med andenpladser i Dansk Derby med Alvin og Summertime, med Summertime målfotoslået«, siger Bernt Dahl her søndag morgen.

Del

Om skribenten

Født 1959 på Frederiksberg. Begyndte som kontorelev på Klampenborg Galopbane 1. august 1979. Blev efter elevtiden tilknyttet Væddeløbsbladet, men returnerede til Klampenborg som banens første sportschef i 1987. Headhuntet til dobbeltstilling hos Berlingske Tidende og TIPS-Bladet i 1988. Fra 1991 fastansat på DR-Sporten i 13 år med dækning af navnlig OL i Sydney og VM i fodbold i Paris. Freelance fra 2004 og tilknyttet som reporter på Travet.dk siden 1. juni 2017.