Følger Bad Moon Rising op?

0

Peter Rudbeck har fyldt meget i de danske travmedier den seneste tid, og ligeledes på Travet.dk. Den dygtige Skive-amatør hentede forleden en dobbeltsejr på Fyens Væddeløbsbane, da Stand And Deliver og Dontpaytheferryman sejrede.

De to sejre På Fyens Væddeløbsbane betyder, at stalden er oppe på en sejrsprocent hele 48 for året. I alt har stalden startet 27 gange i denne sæson og samtlige af året starter, har resulteret i præmiegivende placeringer. Det betyder konkret, at Stutteri Hole In Hole har indkørt 480.000 kroner.

En af de heste, der har bidraget til årets indtjening, er dagens starter på Charlottenlund Travbane Bad Moon Rising. Den 4-årige Muscles Yankee søn har inden dagens start vundet to af sæsonens fem starter og er noteret for en årsindtjening på 193.500 kroner.

Bad Moon Rising står inden dagens Derbyprøver som en af de potentielle vindere af dette års Derby. Bad Moon Rising, topper således den pointberegning som Dansk Hestevæddeløb offentliggjorte den 2. august.

I forbindelse med starten i dag udtaler Peter Rudbeck sig således til Travet.dk.

»Bad Moon har trænet som ønsket efter sidste start. Vi fik et inderspor som måske ikke er det bedste, på 2.500 meter på Lunden, men det tror jeg hest, og kusk løser. Skal vi tro på derbysejr, skal han også vinde her.

Han går uden forsko som altid og måske med vatudtræk for første gang, oplyser Peter Rudbeck.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.