Belle Reine bliver bedre og bedre

0

Den 4-årige Belle Reine starter i dag i en af dagens Hoppe Derbyprøver. Den Susan Christensen opdrættede, og Kenneth Nielsen-trænede hoppe har vist fremgang fra start til start, og i forrige start blev det således til ny personlig rekord, da hoppen løb 1:15,3 på dagens underlag.

Kenneth Nielsen trænede Belle Reine, starter i eftermiddagens fjerde løb, hvor man har fået startnummer 8. I forbindelse med dagens start henvendte Travet.dk sig til hesteejer Henrik Engberg Johannsen

»Som søster til verdensrekordholder Playing Tua har vores forventninger til Belle Reine altid været høje, men vi har også længe vidst, at Belle er sent udviklet ligesom Playing, der slog verdensrekord som 8 åring og alene i sin 5 års sæson tjente over 1. mio s. kr. Selvom Belle Reine ikke topper i år, så er hendes talent så stort og trænerteamet så dygtigt, at hun trods startspor 8 har en realistisk chance for at nå hoppederbyet.

Hvis det ikke lykkes, så indstiller vi sigtet mod Ålborg Storepris i sept. og Grand Circle i oktober. Belle forventes som nævnt kun at blive bedre med tiden, fortæller Henrik Engberg Johannsen.

Billedet nederst viser en glad og frisk Belle Reine i folden i går.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.