Albatros kan vinde

0

Succesrige Marc Bæk Nielsen er på vej mod en fremragende sæson, og i dag tager Aalborg–træneren turen til Charlottenlund Travbane. Her starter man blandt flere evnerige Albatros (Andover Hall).

Marc Bæk Nielsens træningsstald er inden løbsdagen på Charlottenlund Travbane noteret for 29 sejre i denne sæson, og for tiden har stalden en sejrsprocent på fine 29.

Det er en træningsstald, som har vundet tre af sine fire seneste starter. I forbindelse med dagens for Albatros udtaler Marc Bæk Nielsen sig således overfor Travet.dk.

»Han har ikke været, helt som han skulle i de sidste par løb efter en hård tur til Mantorp. Han har haft en periode, hvor han bare har trænet på, det virker til at han er tilbage i gammel skik.

Hvis jeg skal vurdere ham ud fra træning, så virker han til være, hvor han skal være. Han har fået det dårligste spor han kunne få, da han ikke er så hurtig fra start. Han har en kanon kusk som jeg tror, kan løse det.

Hvis Albatros kommer til at sidde fornuftigt til, tror jeg han kan vinde løbet, fortæller Marc Bæk Nielsen.

Den unge træner starter i alt tre heste på Charlottenlund Travbane.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.