Vautor De Guez i montesammenhæng

0

Allan B. Madsen trænede Vautor De Guez, jagter i eftermiddag sin fjerde sejr i træk, og denne gang sender ejerkredsen den franske vallak ud i monté.

Det sker med dygtige Rikke Rohbach Bonde, som i øjeblikket indtager en femteplads over oftest sejrende rytter på landsplan.

I forbindelse med dagen start indhentede Travet.dk denne kommentar fra Monica Fentz:

»Vi er meget spændte på starten i morgen, som jo er første gang i Monte for os. Han har tjent mange af hans penge i Monte i Frankrig, så han fungerer i hvert fald fint i disciplinen.

Der er mange meter frem, og han skal give nogle rigtig gode heste meter, så det kan godt se lidt svært ud. Det vigtigste for os er, at han går et fornuftigt løb og Rikke, og ham får en god oplevelse. Han har god kapacitet, så han er selvfølgelig ikke uden chance, hvis alt forløber fornuftigt, vil jeg tro, han kan have en triochance.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.