Flemming Jensen havde en fin aften

0

Aalborg-træneren Flemming Jensen havde en god aften på hjemmebanen, hvor det blev til fire sejre.

Flemming Jensen indledte med The Las Cola (Love You), som ejes af Stald Salturn. Det var sæsonens første sejr til den syvårige Stutteri Risagergård opdrættede vallak. The Las Cola blev sendt fremad op mod 500 meters noteringen, og siden måtte Flemming Jensen/The Las Cola gå den tunge vej som den første i andet spor.

Det magtede The Las Cola, som vandt i tiden 1:14,7/160 meter auto.

 

Hanna Banker klar til større opgaver

Den anden vinder fra Flemming Jensens hænder kom bag hoppen Hanna Banker (Orlando Vici), der var gjort til 17 for 10 favorit af vinderspillerne. Hanna Banker var ude i en pænåbning, hvor den blev forsøgt mod spids, men den duel vandt Amalie Bork/Morten Friis. Det blev i stedet til et løb i ryggen på den førende indtil sidste langside, hvor man igen begav sig ud som den første i andet spor.

Hanna Banker nedkæmpede Amalie Bork og kunne vinde ganske enkelt i tiden 1:13,2/1640 m. Auto.

Wham Bam Boo sejrede direkte

Stald Søndergaard ejede Wham Bam Boo (Racer Boubon) gjorde i dag comeback til væddeløbsbanerne, og det comeback resulterede i sejr. Flemming Jensen kørte et pænt løb med den 6-årige hingst, som blev kørt til inderbanen undervejs i dagens løb. Det blev til fjerde og femte par udvendigt, indtil feltet nåede sidste langside.

Her sendte Flemming Jensen sin hest afsted som den første i andet spor, og denne fik Sigurd frem foran sig efterfølgende. I sidste sving kom det afgørende angreb, og Wham Bam Boo kunne afgøre i en tæt afslutning.

Vindertiden blev 1:16,4/2140 m. Auto.

Come On Party med karrierens første

SJ´s Photo. hoppen Come On Party kunne i dag bogføre karrierens første sejr, da Flemming Jensen kunne tage sin fjerde dagssejr. Det var samtidig også dagens anden opdrættersejr til Stutteri Risagergård I/s afkom.

Der var tale om spids og slut for Come On Party, som Kenneth Andersen trykkede på undervejs bag Beckmann Åstrup. Der var flere angreb i sidste sving, men i dag var Come On Party klar til karrierens første starter.

Come On Party vandt i tiden 1:19,6/2140 m. Auto.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.