Seedning til Bormholmsmesterskabet

0

Seedning til Bornholm.nu’s Bornholmsmesterskab 2017. 15 heste er tilbage i løbet og 10 kan starte.

Der er lodtrækning i morgen tirsdag den 8.8. efter 6. løb. Heste der ikke ønsker at starte i løbet skal være afmeldt til kontoret senest i morgen tirsdag kl. 12 eller i Vægten før 3. løb meddeler man fra Charlotte Berg.

BM seedning

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.