Juan afgjorde montéløb i Berlin

0

Christian Lindhardt-trænede Juan var storfavorit for trænerfruen Christina Lindhardt til at vinde søndagens montéløb på Mariendorf-banen i Berlin, og ekvipagen svigtede ikke spillerne.

Juan blev taget roligt fra start af Christina Lindhardt og havnede siden i tredje par udvendigt. På vej ud på sidste omgang kom parret længere frem i andet spor, men uden at sætte det afgørende angreb ind.

I starten af opløbet fandt Juan plads mellem to heste og sluttede fint af til sejr i 1.15,1/1900 meter auto foran Herold As/Ilna Aho og Expensive Dust/Ronja Walter. Der var 1.400 EURO i førstepræmie.

Dagens hovedbegivenhed det 122. tyske Trav Derby gav sejr til Paul Hagoort-trænede Tsunami Diamant med Robin Bakker i 1.12,6/1900 meter auto. Førstepræmien i derbyet beløb sig til 120.704 EURO.

Del

Om skribenten

Født 1980 i Hvidovre. Begyndte som freelancemedarbejder på Væddeløbsbladet i 1998, og har blandt andet leveret tekst og billeder til mediet. Sidenhen er det blevet til udarbejdelse af flere hjemmesider for trænere, stutterier mv., ligesom det også er blevet til opgaver i forbindelse med DRs trav- og galopudsendelser. Blev 1. juni 2017 tilknyttet som skribent travet.dk.