Lovende ponytravkusk på besøg hos Jeppe Juel

En af landets bedste ponytravkuske Selma S. Grage vil det alvorligt med sin sport. I dag har hun været med i træningen af hestene hos Aalborg-træneren Jeppe Juel.

I morgen fylder en af Jeppe Juel folkene rundt. Anette B. Nielsen indtræder i de fire årtiers klub med 40 lys i lagkagen. Hendes bedre halvdel er manager for landets tredjemest vindende træningsstald i år.

Relaterede nyheder

Om Carsten Bundgaard 485 Articles
Født 1959 på Frederiksberg. Begyndte som kontorelev på Klampenborg Galopbane 1. august 1979. Blev efter elevtiden tilknyttet Væddeløbsbladet, men returnerede til Klampenborg som banens første sportschef i 1987. Headhuntet til dobbeltstilling hos Berlingske Tidende og TIPS-Bladet i 1988. Fra 1991 fastansat på DR-Sporten i 13 år med dækning af navnlig OL i Sydney og VM i fodbold i Paris. Freelance fra 2004 og tilknyttet som reporter på Travet.dk siden 1. juni 2017.