Lovende ponytravkusk på besøg hos Jeppe Juel

0

En af landets bedste ponytravkuske Selma S. Grage vil det alvorligt med sin sport. I dag har hun været med i træningen af hestene hos Aalborg-træneren Jeppe Juel.

I morgen fylder en af Jeppe Juel folkene rundt. Anette B. Nielsen indtræder i de fire årtiers klub med 40 lys i lagkagen. Hendes bedre halvdel er manager for landets tredjemest vindende træningsstald i år.

Del

Om skribenten

Født 1959 på Frederiksberg. Begyndte som kontorelev på Klampenborg Galopbane 1. august 1979. Blev efter elevtiden tilknyttet Væddeløbsbladet, men returnerede til Klampenborg som banens første sportschef i 1987. Headhuntet til dobbeltstilling hos Berlingske Tidende og TIPS-Bladet i 1988. Fra 1991 fastansat på DR-Sporten i 13 år med dækning af navnlig OL i Sydney og VM i fodbold i Paris. Freelance fra 2004 og tilknyttet som reporter på Travet.dk siden 1. juni 2017.