Har lige siddet og forberedt mig

0

Nicole Marsing har i mange sæsonener tilhørt eliten blandt de danske montéryttere, og hun er som Sabina Gammelgård og Rikke Rohbach Bonde de danske repræsetanter ved dette års udgave af NM for montéryttere.

Nicole Marsing har vundet tæt på alt, hvad er at vinde indenfor landets grænser, og sidste sæson blev det også til, to DM titler, da hun vandt DM for monteryttere, men samtidig kunne ride Palermo Tårs til sejr i DM for montéheste. De præstationer medførte, at Nicole Marsing helt fortjent blev kåret til årets montéprofil.

» Jeg har lige siddet og set lidt repriser med de 2 heste, jeg skal ride.

Man kan måske sige, at begge hestes sidste 5 starter ikke har været den skarpeste periode for dem.

Sabina har dog oplyst mig, at Amazing Queen ikke var helt frisk, sidst den startede, og hun plejer jo at være med fremme i montéløbene og tror også, at hun kan matche modstanden. Hun bør være en triochance.

Picasso var 2. sidst i monté i Århus, men det løb ligger ikke på repriserne. Han har rigtig mange meter, og det kan blive for langt frem, jeg må prøve at hænge på Magnus Tax og se, hvad der at ride med til sidst.

Begge heste har vundet montéløb før, så de har vist, at de magter disciplinen, og det er en god ting. Fortæller Nicole Marsing til Travet.dk.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.