De første heste lagt op – Derbyauktionen

Explosive Dancer

Vi har de seneste uger omtalt årets derbyauktion-Copenhagen Sales massivt på Travet.dk. Den seneste opdatering omhandlede, at hjemmesiden, hvor man kan se auktionshestene, var gået i luften.

De første heste er nu kommet på med billeder, og vi har her på vores medie indhentet tilladelse hos DTC, så vi kan låne disse billeder i vores kommende artikler. Vi håber på, at flere af de opdrættere, som har heste med på auktion, vil henvende sig, så vi kan lave lidt om de enkelte auktionsheste.

Det er en stående invitation til alle opdrætterne, og på nuværende tidspunkt har vi fået lovning på, at tre opdrættere indenfor de kommende uger sender billede og videomateriale, som vi selvfølgelig vil bringe.

De første heste er allerede lagt op. En af dem, der har billede af deres auktionshest, er Bo Jondahl som på dette link præsentere Explosive Dancer. Bo Jondahl kommer inden længe også med en video.

Bo Jondahl har ligeledes Eternal Sunshine med på årets Derbyauktion-Copenhagen Sales. Den præsenteres her.

Det er muligt at se auktionshestene og auktionssiden på dette link. Her er flere heste allerede klar, og flere vil givetvis følge den kommende tid. Travet.dk vil jævnligt bringe det materiale, vi modtager fra opdrætterne.

Om Ulrik Pedersen 1384 Articles
Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.