Han er lidt forslået

0

Steen Juul fik en tur i jorden denne eftermiddag, efter at hesten Akermann sparkede banens mangeårige champion ud af vognen.

Det var ikke til at se med det blotte øje, og tv-billederne fangede ikke episoden, som skete efter eftermiddagens sjette løbet. Det var Rene Kjær, der i hans sejrsinterview kunne fortælle, at han havde kørt forbi Steen Juul og ved selvsyn så, hvordan hesten slog.

Travet.dk har her til aften været i kontakt med Team Juul, som kan fortælle, at Steen Juul er en smule forslået, men ellers okay.

I samme løb måtte Kenneth Nielsen af sulkyen bag Remus Tiki. En episode, der skete i sidste sving, hvor to konkurrenter hægtede hjul og Kenneth Nielsen, havde ingen chance for at undgå at ramme de foranliggende. Travet.dk har rettet henvendelse til Kenneth Nielsen her til aften.

Vi retter herfra en tanke til de to Lunden trænere.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.