For andet år i træk vandt Camilla Andersen

0

Camilla Andersen er årgang 1998, og i går kunne hun tage sæsonens fjerde sejr, da hun kunne ride først på over målstregen på Nykøbing Falster med Viol Siem.

Camilla Andersen har for nylig vundet i det tyske, og den unge rytter er, ikke bleg for at rejse rundt, hvor der er rideture der passer til hendes heste. Camilla Andersen har licens på Jysk Væddeløbsbane, og ud over hjemmebanen har rytteren startet i Nykøbing, Aalborg, Skive, Billund. Odense og Charlottenlund Travbane.

Det er samtidig blevet til en start i Norge og senest Tyskland.

Det var andet år i træk at Camilla Andersen vinder montéløbet på Mindeløbsdagen, da hun sidste år kunne vinde med No Name De Hess.

» Det var selvfølgelig et sjovt løb at vinde, i det at No name De Hess vandt det sidste år. Hun har længe gået godt og har været 2. På stregen et par gange, så jeg synes hun om nogen hun fortjente det, og i går var hun bedst, fortæller Camilla Andersen til Travet.dk.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.