Tripolini V P vandt Harald Lunds Mindeløb

0

For anden år i træk kunne Aalborg-træneren Jeppe Juel trække sig sejrrigt ud af Harald Lunds Mindeløb. Med egentrænede Tripolini V P, der kan være på vej mod starter udlands.

Fra start strøg Standout som ventet til spids for René Jonassen. Ekvipagen åbnede i 14,5/500 meter respektive 14,4/1000 meter, med Tripolini V P siddende udvendigt hele vejen for Jeppe Juel.

Tripolini V P var dog stærkest til slut og og sejrede i 1.14,0/1640 meter auto foran O’grady, der afsluttede godt mellem heste for Steen Juul, mens Stand And Deliver var tredje for Birger Jørgensen.

»Det var på ingen måde meningen, at der var der jeg skulle sidde, men der var ingen andre der ville. På bagerste langside kunne jeg ikke køre langsommere. En dygtig hest«, forklarede Jeppe Juel efter sejren.

»Det er planen at en eller to af mine eliteheste, Stelton og/eller Tripolini VP, går til USA. Jeg har nogle venner og kollegaer derovre. Det er noget jeg brænder for og har en stor drøm om«, sagde Jeppe Juel.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Født 1980 i Hvidovre. Begyndte som freelancemedarbejder på Væddeløbsbladet i 1998, og har blandt andet leveret tekst og billeder til mediet. Sidenhen er det blevet til udarbejdelse af flere hjemmesider for trænere, stutterier mv., ligesom det også er blevet til opgaver i forbindelse med DRs trav- og galopudsendelser. Blev 1. juni 2017 tilknyttet som skribent travet.dk.