Stald KTAS klar med champagnen hvis……

0

Med præmier for 5.990.100 kroner siden dag et for 27 år siden, brænder tampen for at Stald KTAS hestene passerer seks millioner krooners grænsen. Det kan realiseres i dag med en Top3 placering til Apapmand i Harald Lunds Mindeløb i Nykøbing Falster.

“Vi er selvfølgelig på plads med et stort hold, foræller staldens forretningsfører Bent Rejkjær. Min kone og jeg ankom allerede lørdag middag, efter jeg dagen forinden var i Odense og følge Babymoney fra vores hold.

“Vi ejer hverken Apapmand eller Babymoney. De er lejet til og med femårssæsonen, og de kommende heste til os skal også være lejeheste, fortsætter Bent Rejkkær. Økonomien er ikke til nye indkøb lige nu og her, dertil har vores heste tjent for lidt i år, konstaterer Bent Rejkjær.

Del

Om skribenten

Født 1959 på Frederiksberg. Begyndte som kontorelev på Klampenborg Galopbane 1. august 1979. Blev efter elevtiden tilknyttet Væddeløbsbladet, men returnerede til Klampenborg som banens første sportschef i 1987. Headhuntet til dobbeltstilling hos Berlingske Tidende og TIPS-Bladet i 1988. Fra 1991 fastansat på DR-Sporten i 13 år med dækning af navnlig OL i Sydney og VM i fodbold i Paris. Freelance fra 2004 og tilknyttet som reporter på Travet.dk siden 1. juni 2017.