Kålmans Prinsen og Kamilla Gilsgaard til NM for ponyer

0

Vi er nået til Kamilla Gilsgaard i præsentationen af danske deltager i NM for ponykuske. Kamilla har i en årrække gjort det fremragende på landets ponybaner.

Kamilla Gilsgaard præsenterer her sig selv.

» Jeg er 15 år gammel og har kørt ponytrav siden jeg var 8 år. Til hverdag lever jeg på en gård, som er ejet af en prof travtræner, så derfor har jeg fine muligheder for at træne og starte i de forskellige løb.

Jeg har et fint hold Gotlandsruss som alle har eller skal starte i ponytrav, med i dette hold er Kålmans Prinsen som jeg skal køre i NM 2017 på Billund Travbane. Han er 13 år gammel, og jeg har haft ham i ca. 5 år. Vi har det sidste års tid kørt nogle bedre og bedre tider sammen og også på længere distancer.

Han har rek 1.47,9 på ca. 1800 m og løb 1.50,9 i sin seneste start på 2140 m volte. Han har deltaget i 2 NM’er i Norge, Finland og nu i Danmark. I Norge og i Danmark havde han mig i vognen mens han i Finland havde han en anden.

Han er en rigtig børne pony men kan sagtens tænde til når han bliver bedt om at være klar. En pony jeg aldrig ville have været foruden. Vi håber på lidt løbs held og fair afvikling.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.