Der sker lidt på Fyn

0

Susanne Hvidtfeldt Andersen og Carsten Sørensen har igennem mange år været en fast del af travsporten og heste som Agouti, Nubia, Nicoline Gilbak, Rio Grande med flere har gjort det godt som væddeløbere.

Der sker en del hos ægteparret, der for tiden nyder at Rio Grande gør det godt efter sin lange skadespause. Det var et særdeles, glad ægtepar som Travet.dk mødte for nylig på Halmstad, da Rio Grande hentede en tredjelads på Sprintermesterdagen.

Det sympatiske ægtepar har ligeledes i år hest til Agria Copenhagen Sales. Her har man hesten Ethiopia (Dream Vacation – Nubia) med.

Travet.dk kan som det første medie vise Ethiopia frem for det danske publikum, og det er en særdeles veludseende model.

Susanne Hvidtfelt Andersen fortæller til Travet.dk:

» I går fik vi scannet Nicoline Gilbak i fol ved Wishing Stone, og vi fik bekræftet, at Nubia er drægtig ved Orlando Vici.

Vi fik vi lavet et “Photo shoot” af Ethiopia, som jo skal på Agria Copenhagen Sales.

Susanne og Carsten kan se frem til at have hest til start på Hugo Åberg dagen, hvor Rio Grande er til start den førstkommende tirsdag.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.