Sådan gik det i Skive

Dagens løbsdag i Skive blev indledt med årets første 2-års løb på banen. Her kunne Bent Svendsen køre først over stregen med Darwin Ice (Blue Mac Laid). Den 2-årige hingst er opdrættet af Jess Christian Persson og ejes af Leif Bundgård. Der vat tale om spids og slut for Darwin Ice, der kunne vinde i tiden 1:18,5/2060 m. Auto.

(Billede er ikke tilgængeligt)

V5 spillet blev indledt med sejr til John Petersen trænede Asger Molar (Kadabra), der kunne køres til sejr af Birger Jørgensen. Det var sæsonens første sejr for Asger Molar som i de seneste starter har været tæt på sejr. I dag sendte Birger Jørgensen Asger Molar direkte til spids ude fra spor 8. Birger Jørgensen havnede sidenhen i tredje par indvendigt og derefter som den første i andet spor. De første 1000 meter afviklede den førende B W L Cool i 13. tempo.

Asger Molar kunne ved opløbets start gå forbi den førende og vinde i tiden 1:15,2/2060 m. Auto.

Der sidder et par gode kørehænder på Kasper Foget, og dem viste han igen i eftermiddag, da han kunne køre Asgoodasitevergets (Hoof Beats) til sæsonens fjerde sejr. Kasper Foget indledte dagens løb roligt og havnede sidst ind i første sving. Kasper Foget sendte sin hest afsted på første langside og havnede udvendigt på den førende Blue Van. Det var stillingen undervejs og trods løbet udvendigt på den førende kunne tage karrierens femte sejr.

Det skete i tiden 1:17,0/2060 m. Auto.

Vi var inde på det i vores tipsoptakt, at sæsonens første sejr lå lige om hjørnet for Marc Bæk Nielsen trænede Gentleman (Offshore Dream).. Den udmelding kom efter Gentleman inden i dag havde gået tre præmiegivende indsatser i træk. Gentleman måtte i dagens løb gå om den første i andet spor. Det gjorde den stærke Offshore Dream søn i store dele af løbet, men alligevel formåede Gentleman at afgøre tingene til sin fordel. Det skete i tiden 1:14,4/2060 m. Auto.

I V5-4 stod Marius Jensens Mindeløb for døren, og her var der lagt op til en fartfest. I denne afdeling røg vi også på vores V5 forslag, da vi ikke havde vinderen Trophy Spring med på vores system som talte to heste i denne afdeling. Henrik Lønborg havnede udvendigt på den førende Warrawee Perseus, men blev sidenhen afløst af Triumf Kåsgård. Det betød andet par udvendigt, da feltet gik ud på sidste omgang. Gitte Madsen trænede Trophy Spring, kunne se Triumf Kåsgård galopere i sidste sving, og så bad Henrik Lønborg og fuld fart.

Det resulterede i sejr i tiden 1:12,3/1600 m. auto.

I den afsluttende V5 afdeling, var Morten Friis gjort til favorit med Turbo Star, men denne fik ikke med udfaldet at gøre i dag. Det gjorde i stedet Flemming Jensen og Trevli Dilli, der lukkede V5 omgangen i Skive. Flemming Jensen var offensivt indstillet og kunne ud af første sving overtage føringen fra Tonight La Marc. Flemming Jensen kunne sidenhen styre tingene i front, og sejren blev ganske sikker. Trevli Dilli og Flemming Jensen vandt i tiden 1:13,3/2060 m. Auto.

Vi kunne os notere os, at Søren Johansson vandt med Garland Scott udenfor V5 spillet. Det var hestens første sejr i karrieren.

Anders Pedersen sejrede med Jørgen Larsen trænede Billi Time, der har startet sejren med en andenplads og i dag en sejr.

Dennis Kristiansen kunne vinde dagens 9. løb med Pompano Princess, som ejes af familien selv. Det var sæsonens første sejr til den syvårige hoppe.

Dagens væddeløb sluttede af med et montéuddannelsløb. Her kunne Kristine Ellen Rasmussen tage karrierens første sejr med Pleasure Again. Kristine Ellen Rasmussen red sit første løb i 2016, og i 18. forsøg kom karrierens første sejr.

Fotos: Flemming Andersen.

Om Ulrik Pedersen 1638 Articles
Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.