Camilla Spuhr Jensen sejrede på Karlshamn

0

Sikke en herlig reklame Travet.dk i dag fik på Karlshamn banen i Sverige. Her kunne den dobbelte montéchampion fra Nykøbing Falster Camilla Spur Jensen vinde med, egentrænede Toxy Smed.

Travet.dk har netop været i kontakt med Camilla Spuhr Jensen, som fortæller:

»Vi var ikke så optimistiske efter opvarmningen. Han hænger jo en del og plejer at have hovedstang, sidestrop osv på. I dag valgte vi at tage alt af, og det har fungeret i træning. Vi viste at Toxy Smed ville få det svært med banen i dag, da vores øvrige heste kæmpede i dag.

Jeg kunne ikke ride på ham fra start, og jeg havnede et godt stykke bagud. Jeg red i 2-3 spor hele vejen, og prøvede at øge tempo på langsiderne. Han var virkelig stærk på sidste langside, og jeg valgte at ride fremad og tro på chancen. Jeg var bekymret i sidste sving, men han klarede det.

Han var på bidet ned igennem det lige stykke, og jeg havde samtidig, vattet i behold.

Det er ikke gået min vej i år, så dette var et herligt plaster på såret og der er da blevet fældet en tåre efter løbet, fortæller Camilla Spuhr Jensen, som sammen med Maria Dueholm Svendsen rider med Travet.dk påskrvet deres løbsbukser.

I den forbindelse ændrede svenskerne reglerne for reklame, og derfor har Camilla Spur Jensen i dag taget hendes nye sæt ridebukser i brug. Camilla Spuhr har dagens sæt og et sæt regnbukser at ride i.

Der er ikke offentliggjort et vinderbillede endnu.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.