Great Challenger hoppe/Walkabout sælges

0

Startklar Great Challenger hoppe sælges. En melding fra Rene Kjær, om at hesten kan starte på alle landets baner udtaler sælger. En hest med blot 26.350 kroner på kontoen og en 14 notering som rekord.

Walkabout hp. Great Challenger
Rek. 14,4 indtjent kr. 26.250
4 plads på 16,7 i sidste start
Pris:17:500 kr.
Startklar

Ring for mere info, kun seriøse henv. på mobil 21215179
Sælger er Mogens Svenstrup.

Ældre billede af hesten.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.