Ny pris på Tiatimes (Opdateret)

Vi har i øjeblikket flere startheste til salg, og en af disse er hesten Tiatimes (Axwill). Vi har i dag fået oplyst at man har ændret salgsprisen for denne og den har vi selvfølgelig rettet omgående.

Det er derfor muligt at erhverve sig en starthest i fuld løbsform for blot 10.000 kroner.

Tiatimes er vinder af tre løb i karrieren og har været amatør trænet/kørt.

Kontakt via mail:  rosiepretty@gmail.com

Om Ulrik Pedersen 1384 Articles
Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.