Gardenia opdræt med fine resultater

0

Anton Andreasen står bag Gardenia hestene, og han har kunnet se sine opdræt tage flere sejre de seneste uger. Det er således blevet til sejre til Tarzan Gardenia, Casino Gardenia og Uno Gardenia.

Travet.dk har flere gange været på besøg i Karup, for at besøge Anton Andreasen, og der ligger et målrettet og seriøst arbejde bag hvert eneste afkom der kommer til verden. Anton Andreasen formår samtidig at få afsat sine afkom til fornuftige priser, og den mangeårige opdrætter har et stort netværk inden og udenlands.

En af flere interessante afkom er allerede formidlet videre. Det er hesten Do It Gardenia (Great Challenger), som sønnen Martin Andreasen har investeret i sammen med Peter Jacobsen. En meget tiltalende 2-åring, som man har kunnet følge på Stald Gardenias Facebook side. Martin Andreasen har tidligere fortalt til Travet.dk, at dette er noget af det bedste han nogensinde har siddet bag.

I år er Anton Andreasen repræsenteret på Aalborg auktionen, og i eftermiddag har man opdrættet Tarzan Gardenia (Great Challenger) på plads i Aarhus.

Her skal den syvårige vallak ud i 9. løb, hvor hesten deltager i Liga 2 løbet. En klasse der går op til 500.000 kroner, og Tarzan Gardenia står aktuelt med 223.900 kroner. Det er Kasper K. Andersen, der skal forsøge at følge op på sejren senest. Her var det Morten Friis, der kørte Tarzan Gardenia til sejr til over 52. gange indsatsen.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.