Fin sport i Aalborg

0

Der var lagt op til en fin væddeløbsdag i Aalborg, og publikum blev denne eftermiddag serveret for nogle fine væddeløb indenfor V5 spillet.

Beauty Dream indledte V5 spillet.

Anders Pedersen havde inden dagens løbsdag meldt positivt ud på Beauty Dream (Ens Snapshot). Her var udmeldingen at man ville køre til fra start og køre så længe der var kræfter i den 4-årige hoppe. Den udmelding kan man håbe spillerne tog til sig, for det var netop det scenarie som udspillede sig i dagens løb.

Beauty Dream tog enkelt spids og kunne sidenhen styre tingene fremme i spids. Anders Pedersen kunne køre hoppen til karrierens anden sejr. Det skete i tiden 1:16,1/1640 m. Auto.

Anders Pedersen efter løbet:

Hun er ret hurtig fra start, og 1600 meter passer hende perfekt. Hun stoppede lidt op mod mål, men hun blev bedt om at gøre tingene færdigt, og det gjorde hun.

Dacapo for Anders Pedersen.

Et godt spilleløb, var der lagt op til i V5-2, hvor spillerne havde godt fat i flere af løbets deltagere. Rene Kjær og Annabella L C H sluttede med at være favorit i vinderspillet, da startbilen slap feltet.

Anders Pedersen kunne tage dagens anden dagssejr, da han sendte Tootsie Brodda (Farifant) til spids ved indgangen til første sving. Her så den tre årige svenskregistrerede hoppe veltravende ud, og dette resulterede i karrierens første sejr.

Tootsie Brodda vandt i tiden 1:15,5/1640 m. Auto.

Anders Pedersen efter løbet:

Jeg synes hun gjorde et godt løb, og hun har ikke været på banen før i dag efter hun er kommet til os. Der er flere udviklingsmuligheder i hende her, så hun bør række et stykke.

Perfekt styring af Emil Mæhlisen.

Et interessant løb, hvor flere kuske på forhånd havde meldt ud at de troede på vinderchance. En af disse var Emil Mæhlisen bag Uno Gardenia (Ens Snapshot), der kunne tage sæsonens første sejr.

Emil Mæhlisen serverede sin hest et løb i ryggen på den førende Tonight La Marc. Der blev perfekt plads, da den førende galoperede og så kunne Uno Gardenia gå forbi Vila Valdi ned igennem opløbet.

Vindertiden blev 1:15,9/2140 m. Auto

Emil Mæhlisen efter løbet.

Jeg synes Anders Pedersen kørte lidt for langsomt undervejs, og så var jeg vel lidt heldig at få pladsen da denne galoperede. Han var gået i bad, da han gik forbi Kenneth Andersens hest i opløbet. Han har ikke rigtig gået noget i år, så jeg håber dette er et skridt i den rigtige retning.

Billie Jean efter fin indsats.

Et løb med to udgået heste betød desværre at vi kun fik fem heste til start i dette løb. Bent Svendsen var gjort til favorit af spillerne bag Brave Challenger, som tidligere i år blev indkøbt til stalden. Bent Svendsen havde inden starten i dag udtalt, at det var en helt anden hest, venstre vejen rundt, og den udmelding havde spillerne taget til sig.

Brave Challenger tog enkelt spids og afviklede de første 1000 meter i en rolig 19. notering. Det var længe et linjeløb, inden de øvrige bød ind. En af disse der bød ind var Billie Jean (Quite Easy U S), der satte den førende under hårdt tryk, Morten Friis kunne ned igennem opløbet sende den firårige hoppe forbi den længe førende Brave Challenger.

Det var sæsonens anden sejr for Billie Jean.

Vindertiden blev 1:17,7/2140 m. auto.

Morten Friis efter løbet.

Jeg følte, at jeg havde en god hest og da Rene Kjær bød ind, så måtte jeg afsted. Jeg troede på sejr ind i sidste sving, og det blev jo ganske enkelt til sidst.

Cash Converter bedst i V5 finalen

Et fint amerikanerløb afsluttede dagens V5 spil, og her skulle man blandt andet se Peter Jensens Princess Of Love som blandt andet har vundet i derbyweekenden for år tilbage. Her var det Kim Pedersen, der kørte hesten til sejr. I dette løb, var den dobbelte millionær Magiccarpetride US også til start.

Birger Jørgensen kunne med en omgang tilbage overtage spidsen med Cash Converter, og denne var svaret i den afsluttende V5 afdeling. Cash Converter måtte kæmpe ned langs opløbet med Sensation

Vindertiden blev 1:13,8/1640 m. Volte.

Birger Jørgensen efter løbet:

Han blev for voldsom da han skulle ud af volten, så kørte lidt på sikkerheden. Jeg måtte derefter fremad, og han var vel lidt træt til sidst.

Alle Fotos er taget af Hesselborg Foto.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.