Wonderboy i montedebut i aften

0

Ved Lundens løb i aften giver træner Steen Juul montedebut til sejrshesten Wonderboy.

”Vi har testet den i træning på gården, fortæller Christian Clausen hos Steen Juul.

Wonderboy rides af Nicole Marsing, som har vundet montechampionatet i Lunden de tre sidste år, og hun fører også i ligaen inden løbene i aften, i kraft af flere andenpladser end flere konkurrenter.

Det er årets ottende monteløb i Lunden. Tre af Nicole Marsings konkurrenter har også vundet monteløb i Lunden siden nytår, og kan altså komme i spidsen i Lunden med sejr i aften.

Ann Dorthe Jørgensen i makkerskab med Hommage d’Couronne, Christina Lindhardt i kompagni med Juan og Josephine Olssin ombord hos Royal Mastery.

Christina Lindhardt skriver historie i Lunden hvis hun vinder montechampionatet. Hun bliver i så fald den første tyske licenshaver som champion i Lunden.

Del

Om skribenten

Født 1959 på Frederiksberg. Begyndte som kontorelev på Klampenborg Galopbane 1. august 1979. Blev efter elevtiden tilknyttet Væddeløbsbladet, men returnerede til Klampenborg som banens første sportschef i 1987. Headhuntet til dobbeltstilling hos Berlingske Tidende og TIPS-Bladet i 1988. Fra 1991 fastansat på DR-Sporten i 13 år med dækning af navnlig OL i Sydney og VM i fodbold i Paris. Freelance fra 2004 og tilknyttet som reporter på Travet.dk siden 1. juni 2017.