Bliver det en stor dag for Panamera?

0

Panamera Racing har i dag flere heste til start på Halmstad, og det ligner på papiret en fin dag for Jens og Jeanette. Det hårdt satsende ægtepar var også i torsdag på Halmstad, hvor de havde hest til start.

Inden for V75-spillet starter trioen This Is It/Kim Eriksson, Aron The Baron/Kenneth Haugstad og Udessa Degli Dei/Kim Eriksson, mens Uncle Wise As og Mads Hviid Nielsen starter uden for V75-spillet.

Udessa Degli Dei starter i Stosprinten med hele 68A3.816 svenske kroner til vinderen. Den italienskfødte 4-åring gik forrygende i sin prøve, hvor det blev til en andenplads. I dagens løb starter Udessa Degli Dei fra spor ni. I forbindelse med dagens start har Martin Hansen udtalt sig på Panameraracing.dk.

»Udessa Degli Dei (7. løb – nr. 9) var superfin i forsøget (nr. 2 i kvalifikationen til StoSprintern), hvor hun kun blev slået på stregen. Bagspor burde ikke være noget problem«, tror Martin Hansen.

»Der er mulighed, for hun kan sidde ryg på den førende, og så kan det blive rigtig sjovt. Hun er så god, at hun ikke er uden chance med lidt held i den«, erkender Martin Hansen, der således kan få en stor lørdag.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.