Balotelli har overrasket positivt

0

Anders Pedersen trænede, og Torben Christiansen opdrættede Balotelli (Ens Snapshot) imponerede ved sejren i aften på Racing Arena Aalborg. En indsats som stalden også var godt tilfreds med, da Travet.dk kontaktede Team Anders Pedersen, for at få en kommentar på gårsdagens præstation.

Det var anden sejr i træk, der i går blev taget om den 4-årige hest ligner en hest i rivende udvikling. Det blev meget enkelt og spørgsmålet der bør og skal stilles, er hvor langt Balotelli er efter de bedste i årgangen. Det spørgsmål stillede vi selvfølgelig efter gårdsdagens præstation,

– Jeg må indrømme at han har overrasket mig positivt. Han vandt uendelig let. Hvis denne formkurve kan holdes og fortættes, så kan det godt blive ret spændende, fortæller Trine Urth Pedersen.

Balotelli har taget tre af karrierens fire sejre i denne sæson.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.