Ambra Godiva til Allan Bo Rasmussen

0

Resultatet af Riksauktion 2017 som Trottex afholdte i går er klar. Her kunne Lunden amatøren Allan Bo Rasmussen få hammerslag på Ambra Godiva.

Ambra Godiva er en hoppe efter Torvald Palema og Quantas Bi. Allan Bo Rasmussen fik hammerslag, da buddet lød på 65.000 skr.

Det oplyses på de sociale medier, at hesten går i træning hos Axel Jacobsen.

Det er muligt at se det samlede resultat af auktionen her.

pressrelease-riksauktion
Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.