Danmarks ponyrepræsentanter ved NM

0

Som vi kunne fortælle 30. maj, så skal de nordiske mesterskaber for ponykuske i år holdes på dansk grund. Det sker når Billund Travbane den 28/7 skal danne rammerne for dette store arrangement.

I går kom så udmeldingen omkring hvilke danske ponykuske, som skal deltage ved dette års udgave af de nordiske mesterskaber.

De nordiske mesterskaber bliver repræsenteret af disse danske kuske

Kat. A

Käck og Laura Spuhr Nielsen, LFPT

Emmeros Cæcar og Oliver Kristoffersen, JPVF

Amaya og Ida Marie Heeris, CPT

Kat. B

Tysse og Cecilie German Jensen, BPT

Kålmans Prinsen og Kamilla Gillsgaard, LFPT

Ramid og Mille-Marie Neerup, LFPT

Der vil være deltagelse af Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Et stort held og lykke til de danske repræsentanter skal lyde herfra vores medie. Vi vil igen i år, som vi forsøgte sidste år ved DM, at lave lidt indslag med flere af de unge kuske frem mod NM.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.