Victor Rosleff på studieophold

0

Lunden-amatøren Victor Rosleff tager i morgen, mandag, på en måned studieophold til den svenske træner Peter Untersteiner. Det er Søren Boel, der har muliggjort opholdet.

Den svenske stortræner Peter Untersteiner med 185 heste på træningslisten får dansk arbejdskraft den kommende måned. Det sker, når Victor Rosleff tager turen til Sverige, hvor et nye studieophold venter.

»Jeg var på studieophold i påsken og det syntes jeg var enormt fedt. Jeg har fået chancen for at komme derop i min sommerferie«, indleder Victor Rosleff, der p.t. har A l’Assaut og Ronaldo Ingemann.

»Jeg skal passe syv løbsheste deroppe, så det bliver spændende og lærerigt. Jeg synes rigtigt godt om den måde, der bliver trænet på og hestenes trivsel«, fortsætter den unge Lunden-amatør.

»Peter (Untersteiner – red.) er en rigtig rigtig rar person og er rigtig god mod sit personale. Generelt er alle deroppe meget imødekommende og engageret«, kommenterer Victor Rosleff.

»Det er Søren Boel, der har gjort det muligt, hvilket jeg er meget taknemmelig for. Jeg bor også oppe hos Søren og Eva, som er enorme søde og gæstfrie«, afrunder den 1998-fødte amatørkusk.

Del

Om skribenten

Født 1980 i Hvidovre. Begyndte som freelancemedarbejder på Væddeløbsbladet i 1998, og har blandt andet leveret tekst og billeder til mediet. Sidenhen er det blevet til udarbejdelse af flere hjemmesider for trænere, stutterier mv., ligesom det også er blevet til opgaver i forbindelse med DRs trav- og galopudsendelser. Blev 1. juni 2017 tilknyttet som skribent travet.dk.