Apapmand til Nykøbing Falster næste torsdag

0

Stald KTAS-staldens flagskib Apapmand starter nærmest næste torsdag i Nykøbing Falster.

– Anders (F. Jensen – red.) ringede og sagde det i aftes, fortæller telefonstaldens forretningsfører Bent Rejkjær.

– Vi havde en dejlig dag i Lunden i går med sejren til Babymoney. Det lunede med en sejr efter nogen tid uden fremgange, siger Bent Rejkjær.

Del

Om skribenten

Født 1959 på Frederiksberg. Begyndte som kontorelev på Klampenborg Galopbane 1. august 1979. Blev efter elevtiden tilknyttet Væddeløbsbladet, men returnerede til Klampenborg som banens første sportschef i 1987. Headhuntet til dobbeltstilling hos Berlingske Tidende og TIPS-Bladet i 1988. Fra 1991 fastansat på DR-Sporten i 13 år med dækning af navnlig OL i Sydney og VM i fodbold i Paris. Freelance fra 2004 og tilknyttet som reporter på Travet.dk siden 1. juni 2017.