Tre sejre til Steen Juul

0

Den 66 årige Steen Juul er forrygende kørende i år, og her til aften blev det til tre sejre i Skive.

Det blev til sejre med Torben Hovgaard ejede Ankerstjerne M T, som er en af de heste, vi havde med på vores auktion og sidenhen på vores salgsmenu. Det var anden start i hestens nye regi, og efter hesten kom til spids, var der aldrig tvivl om udfaldet. En god præstation, der blev belønnet med 5.000 kroner.

Vindertiden for Ankerstjerne T M blev 1:15,1/2060 m. auto

Steen Juul var også hentet til Skive for at køre for Marc Bæk Nielsen, som har forrygende form på hans materiale, og han har en mægtig hest i hans varetægt i form, at Maja & Uffe Sulkjær opdrættede Captain Morgan. Den treårige hingst viste igen i dag, at den er klar til sommerens store opgaver, der uden tvivl venter denne fine treåring.

Vindertiden i dag for Captain Morgen blev 1:15,1/2060 m. Auto. En indsats, der blev belønnet med 10.000 kroner.

Dagens sidste vinder fra Steen Juul blev sat ind med Gordon Dahl trænede Guts For Glory, der ejes af Stutteri Disney m.fl. Det var sæsonens tredje sejr, der blev taget i dag. Guts For Glory havnede indledningsvis i tredje par indvendigt for at blive skiftet ud i andet par udvendigt. Det blev en seværdig duel mellem Fighting Gehør og Guts for Glory, som tog livtag på hinanden ind i sidste sving.

Den duel vandt udvendige Guts For Glory, da indvendige Fighting Gehør galoperede ned af opløbet.

Vindertiden i løbet blev 1:16,6/2060 m. Auto.

Værd at nævne fra Skive.

Jeppe Juel tog ligeledes tre kuskesejre denne aften i Skive.

Peter Jensen tog tre trænersejre.

Gordon Dahl tog to trænersejre.

Team Friis tog ligeledes to sejre denne aften.

Dennis Kristiansen tog sæsonens 14 sejr i Skive.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.