Skive i aften

0

I aften skal der afvikles 11. væddeløb på Skive Trav, og vi skal blandt andet have et gensyn med Great Challenger sønnen Casino Gardenia, som imponerede ved karrierens første start. Den Anton Andreasen opdrættede 3 åring starter indenfor dagens V5 spil.

Det er et V5 spil, som på forhånd kan ligne en svær omgang uden de helt store bud på en blank. I baneprogrammet peger man på Anders Pedersen og Volcan. Volcan gør i aften sæsondebut efter ikke at have startet siden december 2016.

Et af dagens sportslige højdepunkter bliver uden sammenligning 3 års løbet, hvor flere fine heste er samlet. Peter Jensen sender. Stutteri Shadow opdrættede Cadillac Shadow i aktion med Jeppe Juel. I samme løb skal vi også se anpartshesten Call The King, som igen får norske Tom Erik Solberg i sulkyen. Det er hest, der er opdrættet af Frank og Preben Sørensen. Katerina Jondahl opdrættede Coco Cabana, er ligeledes med i dette løb. Peter Rudbeck sender Chief One ud til karrierens fjerde start i dette løb.

I dagens andet 3 års løb, er der ligeledes samlet fine heste. Steen Juul sidder bag Marc Bæk Nielsen trænede Captain Morgan, som får fin modstand i form af Cleo Gammelsbæk, Handsome Hank og ikke mindst Pauli Andersen trænede/Stutteri Shadow opdrættede Cointreau.

Peter Jensen kan få en stor dag i Skive, hvor han sender flere fine heste ud. En af disse er 3 årige Fighting Gehør, der har taget tre sejre i karrierens fire starter. I aften starter den svenskregistreret hest i dagens niende løb.

Et baneprogram kan hentes her.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.