Peter Rudbeck tilfreds

0

Det var en tilfreds Peter Rudbeck, der her til morgen udtalte sig til Travet.dk. Han kunne se sin Bad Moon Rising vinde gårsdagens ene prøve til Jydsk 4-års Grand Prix.

Der har været stillet spørgsmål til, hvor Bad Moon Rising var på nuværende tidspunk og det må man sige, hesten gav svar på i går. Bad oon Rising suste til spids og blev der resten af løbet. Det var karrierens 12. sejr for vinderen af sidste års Trav Kriterium.

Det var også en tilfreds Peter Rudbeck Travet.dk, snakkede med.

– Det var en god præstation, Bad Moon lavede. Jeg havde håbet, og troen på tingene inden løbet, og det var derfor dejligt han også gik ud og viste det han gjorde.

Det var første hurtigarbejde i 5 uger efter infektion, og det bør flytte ham lidt formmæssig, om alt stadig er, som det skal være.

Jeg har sagt det før, det er utrolig svært at time og være med fremme i årgangsløbene, og finalen er et nyt løb. Alle hvæsser det sidste, men håbet er, at vi kan holde niveauet fra i går – så løber han vel med frem igen.

Peter Rudbeck er via virksomheden Dansk Revision annoncør på Travet.dk, og den virksomhed kan besøges her.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.