Ny traktor til lunden

0

I dag meddeler Charlottenlund Travbane medlemmerne i det danske travselskab, at man har købt ny traktor til banen. I dagens skrivelse lyder det således:

Efter 3-4 måneders sondering og en meget grundig udbudsrunde hos 4 forskellige leverandører, har bestyrelsen godkendt indkøbet af to identiske Massy Ferguson 7724.

Med deres 235 HK og mulighed for boost op til 260 HK får vi to traktorer, som begge kan trække alle vores redskaber. For vores fine bane vil det betyde en markant kvalitetsfremgang og en øget driftssikkerhed.

Traktorerne er købt til levering i starten af august, således at de kan være fuldt indkørt i Derbyweeekenden.

Tilbuddet afgivet af Helsinge Maskinforretning kombineret med en stor rabat fra den danske Massey Ferguson importør har betydet, at tilbuddet var 40-50% bedre end det dyreste tilbud. Den store rabat vi har opnået fra importøren skyldes i høj grad, at det lykkes os at overbevise dem om værdien af at få nogle af deres traktorer ud og kører andetsteds end i landbruget

Investeringen finansieres over en 5-årig leasing aftale med en meget lav scrapværdi. Det er min forventning at vores besparelse på maskinvedligehold vil modsvare leasingudgiften. Vi forventer derfor ikke, at leasingaftalen påvirker vores driftsresultat fremadrettet.

Investeringen er både et udtryk for at vores maskinpark var meget nedslidt, men desuden at bestyrelsen har valgt at prioritete banen og de aktives forhold generelt.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.