Ingen DM Consolation løb

0

Nykøbing Falster Travbane er netop ved at lægge sidste hånd på deres startliste til den 24. juni, hvor der skal afvikles DM for amatører. Der skal samme dag også afvikles et DM for montéheste.

I Propositioner til løbsdagen står der, som 9. løb et consolation for montéheste, men det er ikke lykkes at tiltrække tilstrækkeligt med heste til dette løb. I år bliver der således intet, løb til de næstbedste montéheste i landet.

Løb 9 – DM i Monte 2017, Consolation, 4-14-årige danskfødte. 2140 m. Monté. Autostart. 10 startende. Præmier: 4.000-2.000-1.000-600-400 (5 præmier) Intet indskud. Ærespræmie til vinderens ejer og rytter.

Det er et ordentligt slag i hovedet på montésporten, at man ikke kan formå at samle fem heste til en sådan løbsdag. Det er synd for montésporten, at vi ikke får rytterne ud at ride en sådan dag, men samtidig også ærgerligt, at man ikke formår at samle heste til et sådan et arrangement.

I forbindelse med DM kontaktede montéforeningen Travet.dk, og forhørte sig, om vi ville hjælpe med et opslag, så der kunne oplyses omkring manglen på heste. Det opslag blev på få timer set over 3.800 gange, og det lykkes for monteforeningen at skaffe de sidste heste til arrangementet.

Travet.dk har netop været i kontakt med Dennis Stenbæk fra Nykøbing Falster Travbane, som bekræfter, at årets consolations løb for montéheste ikke bliver til noget.

Trist og ærgerligt!

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.