Ingen DM Consolation løb

Nykøbing Falster Travbane er netop ved at lægge sidste hånd på deres startliste til den 24. juni, hvor der skal afvikles DM for amatører. Der skal samme dag også afvikles et DM for montéheste.

I Propositioner til løbsdagen står der, som 9. løb et consolation for montéheste, men det er ikke lykkes at tiltrække tilstrækkeligt med heste til dette løb. I år bliver der således intet, løb til de næstbedste montéheste i landet.

Løb 9 – DM i Monte 2017, Consolation, 4-14-årige danskfødte. 2140 m. Monté. Autostart. 10 startende. Præmier: 4.000-2.000-1.000-600-400 (5 præmier) Intet indskud. Ærespræmie til vinderens ejer og rytter.

Det er et ordentligt slag i hovedet på montésporten, at man ikke kan formå at samle fem heste til en sådan løbsdag. Det er synd for montésporten, at vi ikke får rytterne ud at ride en sådan dag, men samtidig også ærgerligt, at man ikke formår at samle heste til et sådan et arrangement.

I forbindelse med DM kontaktede montéforeningen Travet.dk, og forhørte sig, om vi ville hjælpe med et opslag, så der kunne oplyses omkring manglen på heste. Det opslag blev på få timer set over 3.800 gange, og det lykkes for monteforeningen at skaffe de sidste heste til arrangementet.

Travet.dk har netop været i kontakt med Dennis Stenbæk fra Nykøbing Falster Travbane, som bekræfter, at årets consolations løb for montéheste ikke bliver til noget.

Trist og ærgerligt!

Relaterede nyheder