Cadillac Shadow fortsat ubesejret

Stutteri Shadow opdrættede Caddilac Shadow, er fortsat ubesejret efter karrierens anden start, som foregik her til aften på Skive Trav.

Henrik Lønborg var hurtigst ude med Cash Sali og dette med Chaplin udvendigt for sig. Der var galop for Chaplin ind i første sving, og så ramte Celtic ryggen på den førende. Jeppe Juel kom fremad som den første i andet spor, og han fandt plads med favoritten Cadillac Shadow, så denne fangede ryggen på den førende Cash Sali.

Det betød i stedet, at Morten Juul havnede som den første i andet spor med Coco Cabana. Det blev desværre for denne til galop op mod 1000 meters noteringen. Der vat, mange galoperende heste i dette løb og således var der galop for hele syv af løbets ti deltagere i løbet her.

Jeppe Juel trak Cadillac Shadow ud i andet spor og satte straks den førende Cash Sali under stenhårdt pres. Det lykkes at komme til spids for Cadillac Shadow, og sidenhen blev det ganske sikkert for den Peter Jensen trænede og Stald All-Inn ApS,Gistrup m.fl ejede hingst.

De sidste 500 meter blev afviklet i 12 tempo

Vindertiden blev 1:17,3/2000 m. Volte.