Bender slap for udelukkelse i Norge

0

Fynboen Ole Bender blev i går frataget tredjepladsen for trængning med White Russian ved løbene på Forus, men uden at få en udelukkelse som følgestaf. Odense-træneren idømtes i stedet en bøde på 2.000 norske kroner.

– Det var hårdt at diskvalificere mig, siger Ole Bender dagen derpå.  Hesten gik et topløb, og bliver bedre og bedre. Vi har styr på hans hals, så fremtiden tegner godt for White Russian, beretter Ole Bender.

Den klassiske vinder White Russian var på transferlisten i fjor, men det er den ikke længere.

– Han er opdelt i fem andele, og vi er enige om at White Russian ikke skal sælges, siger Ole Bender.

Del

Om skribenten

Født 1959 på Frederiksberg. Begyndte som kontorelev på Klampenborg Galopbane 1. august 1979. Blev efter elevtiden tilknyttet Væddeløbsbladet, men returnerede til Klampenborg som banens første sportschef i 1987. Headhuntet til dobbeltstilling hos Berlingske Tidende og TIPS-Bladet i 1988. Fra 1991 fastansat på DR-Sporten i 13 år med dækning af navnlig OL i Sydney og VM i fodbold i Paris. Freelance fra 2004 og tilknyttet som reporter på Travet.dk siden 1. juni 2017.