Peter Rudbeck optimistisk

Foto - Travet.dk

Søndag starter Bad Moon Rising i 4-års prøverne på Jydsk Væddeløbsbane. Det er tydeligt, at Peter Rudbeck er meget spændt på starten.

– Vi har tjekket blodprøver og hals på Bad Moon, og alt er ok. Vil godt understrege, at det er vigtigt at huske på  vi har med levende dyr at gøre, som ikke kan være ovenpå hele tiden. I stalden har vi heller ikke nogen trylleformular eller anden “hokus pokus”, som kan reparere eller forbedre tingene fra den ene dag til den anden eller flytte ting hurtigt fra et niveau til et andet.  Ting tager tid, og det er benhårdt arbejde hele vejen igennem.

Bad Moon er rigtig god, og min største bekymring går mest på hestens helbred.  Nu møder vi hele 3 heste fra Juul-stalden, og det kan godt være en taktisk udfordring. Jeg tror utroligt meget på denne hest, og skulle det vise sig, han ikke er helt klar til søndag – så tror jeg, han vil vise det i fortsættelsen. God chance, mener Rudbeck på staldens hjemmeside.

Peter Rudbeck har i år en trænerstatistik, der siger syv sejre i sæsonens 15. starter, hvilket giver en sejrsprocent på fantastiske 47. I samtlige femten starter, har staldens heste været i præmierækken!