Peter Rudbeck optimistisk

0

Søndag starter Bad Moon Rising i 4-års prøverne på Jydsk Væddeløbsbane. Det er tydeligt, at Peter Rudbeck er meget spændt på starten.

– Vi har tjekket blodprøver og hals på Bad Moon, og alt er ok. Vil godt understrege, at det er vigtigt at huske på  vi har med levende dyr at gøre, som ikke kan være ovenpå hele tiden. I stalden har vi heller ikke nogen trylleformular eller anden “hokus pokus”, som kan reparere eller forbedre tingene fra den ene dag til den anden eller flytte ting hurtigt fra et niveau til et andet.  Ting tager tid, og det er benhårdt arbejde hele vejen igennem.

Bad Moon er rigtig god, og min største bekymring går mest på hestens helbred.  Nu møder vi hele 3 heste fra Juul-stalden, og det kan godt være en taktisk udfordring. Jeg tror utroligt meget på denne hest, og skulle det vise sig, han ikke er helt klar til søndag – så tror jeg, han vil vise det i fortsættelsen. God chance, mener Rudbeck på staldens hjemmeside.

Peter Rudbeck har i år en trænerstatistik, der siger syv sejre i sæsonens 15. starter, hvilket giver en sejrsprocent på fantastiske 47. I samtlige femten starter, har staldens heste været i præmierækken!

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.