”Snakhesten” debuterer 30. juni

0

Rygterne har længe svirret omkring treåringen Cannon Falme. Med samme mor som dobbelt millionæren Hamble Crown, men med Zola Boko som far til forskel for Jydsk 4-Åings Grand Prix-vinderen Hamble Crown.

Cannon Flame var i prøveløb 2. pinsedag i Skive, hvor den blev godkendt problemfrit i 1.20,7. på sidelinjen klokkede Skive træner Bent Svendsen sidste 500 meter i 15 tempo.

– Cannon Flame var ikke engang så god på dagen, som jeg troede, fortæller træner og delejer Morten Melin. Måske fordi han gik med sko. Jeg forventer hesten debuterer 30. juni i Odense, siger Morten Melin.

– Den skal gerne kunne mellem 1.16,5-1.17,0 fuld vej den 30. juni,  forventer Morten Melin.

Jeppe Juel kørte prøveløbet, og han er også booket til at køre debutløbet på Fyens Væddeløbsbane, bekræfter Jeppe Juel. Cannon Flame er et stort talent, derom ingen tvivl, hævder Jeppe Juel.

Del

Om skribenten

Født 1959 på Frederiksberg. Begyndte som kontorelev på Klampenborg Galopbane 1. august 1979. Blev efter elevtiden tilknyttet Væddeløbsbladet, men returnerede til Klampenborg som banens første sportschef i 1987. Headhuntet til dobbeltstilling hos Berlingske Tidende og TIPS-Bladet i 1988. Fra 1991 fastansat på DR-Sporten i 13 år med dækning af navnlig OL i Sydney og VM i fodbold i Paris. Freelance fra 2004 og tilknyttet som reporter på Travet.dk siden 1. juni 2017.