Yatagan Love solgt

0

Det er lykkes at formidle Yatagan Love videre via vores salgsmenu. Yatagan Love er solgt til Sverige og nærmere betegnet til hestejere i Halmstad.

Yatagan Love fik vi ind den 18. Maj, og i går er hesten så formidlet videre til nye svenske interesser. Der har ikke været den store danske interesse for hesten, mens den primære interesse har været Norge og Sverige.

I går fik vi hestene Tiatimes og Duty Call ind til salgsmenuen, og to dage forinden var det Silk Line og Ann Lady Baunely, der blev modtaget.

Vi har ændret lidt i faktureringen af disse salgsannoncer, og det er blevet taget godt imod.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.