DM-kusks lejemål udgår i Billund

0

På lørdag otte dage skal fynboen Søren Demant Andersen debutere ved DM for amatørkuske i Nykøbing Falster, som følge af sit amatørchampionat på Fyn i 2016. Forinden skal han køre løb i Billund på onsdag, men to køreture er reduceret til en.

– Always The Best udgår, hun har fået nyreslag, fortæller Søren Demant Andersen, som har lejet fremårshoppen frem til nytår.

Nu kommer Solo solo i transporten.

Der er tale om sæsondebut for Solo, som ikke har startet siden sejren i Odense 19. november. Søren Demant Andersen ejer hesten i fællesskab med Stald Susan.

Del

Om skribenten

Født 1959 på Frederiksberg. Begyndte som kontorelev på Klampenborg Galopbane 1. august 1979. Blev efter elevtiden tilknyttet Væddeløbsbladet, men returnerede til Klampenborg som banens første sportschef i 1987. Headhuntet til dobbeltstilling hos Berlingske Tidende og TIPS-Bladet i 1988. Fra 1991 fastansat på DR-Sporten i 13 år med dækning af navnlig OL i Sydney og VM i fodbold i Paris. Freelance fra 2004 og tilknyttet som reporter på Travet.dk siden 1. juni 2017.