DM For Hopper skal afvikles i aften

0

Når forretten er færdig på Bjerke, så står Aalborg Væddeløbsbane for desserten. Her skal elleve væddeløb afvikles, hvor højdepunktet er Dansk Mesterskab for 5-årige Hopper.

Der skal ligeledes afvikles et V65 spil, som igangsættes ved andet løb. Vi skal herfra tilbage på sporet efter vi ikke formåede at ramme på seneste løbsdag på dansk grund.

Vi starter med at pege på 2. Reliable Joe og Erik Horpestad, som det forsigtige vinderbud i den første V65 afdeling. Vi betaler ligeledes for 4. Bellis Tulsbjerg, 6. Leading Tile, og 10. Alonso P D.

Det er ikke nemt at pege på et vinderbud i V65-2 og vi tager chancen og sætter vores lid til 8. Barcardi S H med Morten Friis. Det er en hest, der kommer md tre sejre i sæsonens fire starter. 1. Twinkle, 3. Bella Sotto, 4. Bacardi, 5. Guts For Glory og 9 The Flying Smoke tager vi også med på kuponen.

I V65-3 går vi på vores forslag blank på 7. Aura Garbo og Flemming Jensen. Det gør vi trods flere fine modbud, men vi har tiltro til af Flemming Jensen kan løse opgaven bag den fine Turbo Sund hoppe, der jagter den tredje sejr i træk.

Vi sætter fire krydser i V65-4, hvor 8. Offshore Man bliver udgangshesten. Det tæller dog chancevurderingen en smule ned, at der er tale om spor 8. Vi tager 3. Womanizer, 4. Good´S Of Norway og 5. Tonicetobetrue med på vores kupon.

DM For Hopper står for døren i V65-5, og her tager vi 5. Amalie Bork og 6. Amulet med på kuponen. Det er de to heste, der i vores optik bliver udgangshestene i dette løb med 50.000 kroner til vinderen.

Den afsluttende V65 afdeling er et fremragende stayerløb og vi satser med to heste, da vi skal holde vores kupon på et acceptabelt niveau. Vi har fået en positiv udmelding på 8. Stand And Deliver og denne bliver vores udgangshest. Vi tager også 5. Alamo Boko og Flemming Jensen med på vores kupon.

Et baneprogram kan hentes her.

2-4-6-10
1-3-4-5-8-9
7
3-4-5-8
5-6
5-8
Pris: 384 kroner.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.