Tina Damhus formidlet videre

0

I går fik vi hoppen Tina Damhus ind til vores salgsmenu, og der har været fin interesse for hoppen, fortæller Torben Grøn.

Der har været bud fra Norge, Danmark og Tyskland indenfor et døgn.

Jeg har selvfølgelig modtaget de vanlige skambud, men der har ikke været nødvendigt at forhandle om prisen, da det tyske bud matchede det, hun var sat til salg for.

Hvis du vil skrive noget om salget på Travet.dk, må du meget gerne skrive, at jeg har været meget tilfreds med forløbet fra jeres side af. Det er gået hurtigt, og det er foregået meget professionelt.

– Tina Damhus kommer til en mand i Berlin, og jeg er sikker på, hun havner et godt sted. Det er en mand, der har gode relationer til flere danske trænere.

Jeg har fået det for hende, som jeg ville have, og det er samtidig taget under 24. timer. Jeg er samtidig glad for, at vi har kunne snakke sammen undervejs, så eventuelle spørgsmål er klaret med det samme slutter Torben Grøn.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.