Photo Princess klarede det ikke

0

Travet.dk har i går været i forbindelse med Martin Hansen, og vi havde egentlig planlagt en artikel om den føl aktivitet, der var hos privat træneren hos Panamera Racing.

I forbindelse med den artikel, blev vi kontaktet af Martin Hansen, som kunne fortælle, at her til morgen er Photo Princess (Super Photo Kosmos) gået bort, efter at hendes føl lå forkert. Det nye føl klarede det desværre heller ikke, fortæller Martin Hansen.

Photo Princess var en fremragende væddeløber, og Martin Hansen har ofte udtalt, at hoppen var hans øjesten, når vi har spurgt ind til hende. Det er en hoppe, der har betydet umådeligt meget for Martin Hansen igennem mange år og de oplevelser, hun har givet Martin Hansen, har han ofte berettet om, når vi har mødt ham på de danske baner.

Hun var en hoppe, der kunne det hele. Hun havde rekord 1:11,5 på sprint, en 12 notering fuld vej og en 13 notering over lang distance hvilket vidner om netop dette. Photo Princess sejrede i blandt andet Silverdivisionen, Diamantstoet og sejrede ligeledes i Sydbuss Øresundspokalen, finale på Charlottenlund Travbane.

Michael Lønborgs arbejde med Photo Princess gav genlyd, og det var i hans varetægt, at Photo Princess voksede op igennem den svenske elite.

Det har altid været en fornøjelse at se og høre Martin Hansen fortælle om Photo Princess, for alle og enhver har aldrig været i tvivl om, hvad denne hoppe har betydet for ham.

Photo Princess nåede at få et enkelt afkom, og det kom sidste år, da hingsten Excellent Prince kom til verden. En hingst efter Scarlet Knight.

Der blev til 1.893.862 svenske kroner og 22. sejre i hendes aktive karriere.

Travet.dk har med tilladelse fra Martin Hansen fået lov at skrive denne artikel.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.